fbpx Skip to content

Slik Unngår Du Dyrt Byggelån.

Rask. Billig. Smart.

Byggelån kan gjøre husbygging dyrt. NorskModul AS setter opp bygg meget raskt og kostnadseffektiv. Vi produserer og setter opp hus og bygninger av tre i alle slag. 

5 Grunner til å velge NorskModul

1. Spar tid spar penger.

Byggelån er et ganske dyrt og ugunstig lån å ha over lengre perioder, hensikten med et byggelån er at det skal brukes når huset under bygging, du kan sammenligne lån her. Dette gjør at tid er en vesentlig faktor, derfor kan det fort lønne seg å bruke en husleverandør som setter opp huset ditt kjapt, dette er en av de store fordelene med hus fra NorskModul.

2. Fra tegning til virkelighet på kort tid.

Mange av de store element produsentene har ofte store begrensinger på utforming, de har gjerne fastsatte modeller på hus og om det er noe du ikke liker er det ikke stort du får gjort. 
I motsetning til de fleste, driver NorskModul med lokal element produksjon, noe som gjør at du kan ha større frihet til hvordan huset vil se ut. Har du en tegning så produserer vi huset for deg i elementer med bare 8 ukers leveringstid.
Les mer om våre metoder her.
Montering av modul hus

3. Ferdig isolert, plastret og lektede elementer.

En av grunnene til at NorskModul er svært rask til å sette opp er på grunn av at vi lager alle elementene ferdig i våre lokaler, dette inkluderer både ferdigmalt kledning, isolasjon, plast og lekter slik at når vi er klare til å sette opp utvendig hus blir det tett på svært kort tid.

4. Kontrollert og god kvalitetssikring.

Ved å produsere bygg av moduler i kontrollerte omgivelser i produksjonshallen blir det enklere for oss i NorskModul AS å kunne gjøre grundig kvalitetssikring på våre produkter og tjenester slik at alt skal gå etter planen. Vi har dyktige medarbeidere som sørger for at elementer blir produsert i henhold til dagens krav og regelverk.

5. Nye metoder gjør det billigere for deg.

Med alle disse nye og smarte metodene, vil du kunne spare deg for mye bry og penger sammenlignet med tradisjonell husbygging. Ved å velge NorskModul AS slipper man dyrebare timer med planlegging og logistikk.
Vi i norskModul er her for å gjøre hverdagen lettere og billigere for utbyggere! 
Ta kontakt i dag, vi vil veldig gjerne hjelpe deg.

 

NorskModul_Ansatte-1

Mads Jæger Rasmussen Daglig leder

Våre Tjenester

Våre Prosjekter

Om Oss